Zomerfestival ‘Zuid West Thuis Best!’ op 25 juli en 15 augustus

‘Zuid West Thuis Best’ Zo heten de zomerfestivals die op 25 juli en 15 augustus worden georganiseerd in Akkers.

Tijdens de Zuid West Thuis Best festivals kunnen kinderen gratis deelnemen aan diverse activiteiten zoals spelletjes, sporten en workshops. De activiteiten zijn geschikt voor kinderen in de leeftijdscategorie van (ca.) 6 tot 12 jaar.

 

Op het grasveld bij winkelcentrum De Akkers en in Park Braband kunnen kinderen vanaf 13.00 tot 18.00 uur gratis deelnemen aan verschillende spellen, sporten en workshops.

 

Zomerfestivals op zaterdag 25 juli en zaterdag 15 augustus

Op zaterdag 25 juli wordt het startschot gegeven voor twee geweldige middagen, vol fun. De volgende middag is op zaterdag 15 augustus. Elke middag is gevuld met verschillende leuke sporten, spelletjes en workshops. Op de verschillende dagen worden diverse workshops gegeven, van een circusworkshop tot freerunning en van dansen tot percussie.

 

Voor de deelnemers en toeschouwers is er een gezellig terras waar je even kunt uitrusten en iets lekkers kunt eten of drinken. De ouders kunnen ondertussen genieten van een optreden van De Swingers en een DJ draait tussendoor lekkere muziek.

 

Op de eerste ‘Zuid West Thuis Best’ op zaterdag 25 juli, kan iedereen zich lekker uitleven in de panna kooi of de bungee trampoline. Ook kun je mozaïeken en knutselen met Juffrouw Klieder en Klodder. Naast de sporten en spelletjes die worden georganiseerd, geven professionals een gratis workshop. Leer percussie spelen of dansen zoals de deelnemers van ‘So you think you can dance’ in de dansworkshop.

 

Zaterdag 15 augustus kun je wederom mozaïeken en knutselen en meedoen met de percussieworkshop maar is er ook een workshop zelfverdediging en free running en kun je helemaal losgaan op een spannende stormbaan.

 

Zuidwest poster-kl

Updated: 10 juli 2015 — 11:20
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme