Wijkrestaurant “de Akkers”

Elke woensdag verzorgt een team van vrijwilligers  een maaltijd waar u allemaal bij aan kunt schuiven. 1 x per maand is dat een lunch en de overige woensdagen een diner. Wij koken zelf, werken met verse produkten en doen ons best u een gezellige tijd te bezorgen. We werken ook met thema’s, bijv. winterkost in de gure maanden; landen als thema in de zomermaanden (Italiaans menu, Surinaams menu). En ook nemen we de seizoenen van het jaar mee in onze menu’s. Zo is er een kerstmenu, een aspergemenu enz.

 

Nieuw voor ons is dat wij, voor zover mogelijk, tijdens de lunch aanpassingen doen om de kinderen een plezier te doen. Te denken valt hierbij aan een pannenkoekenmiddag, een snackmiddag. Wij verwachten dat oudere gasten eveneens met veel plezier aanschuiven voor een heerlijke pannenkoek.

 

U zult ongetwijfeld begrijpen dat wij de ingrediënten niet kosteloos krijgen. We vragen daarom een bedrag ad. € 5,00. per persoon, exclusief drankjes, voor een diner bestaande uit voor-, hoofd- en nagerecht.

 

De lunch is van 12.30 uur – 15.00 uur en het diner van 17.30 – 20.00. In de plaatselijke bladen kunt u lezen wat de keuken u te bieden heeft en waar u kunt reserveren.

 

Wij hopen u te zien in Wijkrestaurant De Akkers.

 

Met vriendelijke groet, Joyce, Jos, Corrie, Martha, Tonnie en Gisele.

Updated: 23 april 2018 — 13:18
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme