Extra voorstelling ‘Het zal mijn zorg zijn’

Als aanloop naar de nationale Ouderendag voert wijktheater Spijkenisse Zuidwest de voorstelling ‘Het zal mijn zorg zijn’ op in theater de Stoep (grote zaal) op woensdag 4 oktober om 14.00 uur.

 

Afgelopen mei heeft het toneelgezelschap al twee fantastische optredens neergezet in De Stoep. Het ‘Wijktheater Spijkenisse Zuidwest’, het koor ‘Singing Beat’, de dansgroep ‘CVK’, de muzikanten onder leiding van J. van Bommel en de bezoekers in de zaal hebben van de voorstellingen genoten. De theatervoorstelling ‘Het zal mijn zorg zijn’ is gebaseerd op eigen ervaringen en verhalen en is ontstaan vanuit improvisatie met als hoofdthema de zorg.

 

De voorstelling

Hoe gaat het eigenlijk in de praktijk als je te maken hebt met zorg? Luistert de politiek? Hoe gaat men om met de huidige problematiek die zich in ‘de zorg’ afspeelt? Op, soms, hilarische wijze worden de problemen in de zorg belicht, met een lach en een traan… emoties worden niet gespaard.

 

Er worden herkenbare liedjes uit de oude doos gespeeld en gezongen als onderdeel van het theaterstuk, de zaal mag gezellig meezingen. Het popkoor ‘Singing Beat’ zingt voorafgaand aan de voorstelling in de foyer. Vervolgens staan zij op de planken en zingen onder andere afsluitend een verbindingslied waarbij de hele zaal betrokken wordt.

 

Wilt u het optreden ook bijwonen?

Verbondenheid tussen ons allen loopt als een rode draad door de voorstelling heen. Als u geïnteresseerd bent in actuele vraagstukken die zich heden ten dage zich afspelen in de zorgsector, dan moet u deze voorstelling bijwonen. Niet alleen vanwege het sociale engagement maar ook om wat meer te begrijpen waarom ‘de Zorg’ is zoals die is, en niet is wat het volgens het wetboek moet zijn.

 

De laatste kans om deze uitvoering te beleven en te zien is op 4 oktober in het theater de Stoep, in de grote zaal.  Dit is een kans die u niet mag mislopen. De kaartjes zijn te bestellen via de kassa van het theater de Stoep of via de website www.theaterdestoep.nl. De voorstelling begint om 14.00 uur.

 

Veel plezier en hopelijk tot ziens op 4 oktober!

 

Updated: 18 september 2017 — 15:41
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme