Netwerkavond voor bewoners in Spijkenisse Zuidwest op 12 juni

Spijkenisse Zuidwest organiseert dinsdag 12 juni van 18.00 tot 20.00 uur een netwerkavond voor de bewoners van de wijken Akkers, Vriesland en Vogelenzang in Wijkcentrum de Kreek, Kreek 123 te Spijkenisse. 

 

Afgelopen jaren zijn meerdere netwerkbijeenkomsten georganiseerd. Deze keer krijgt de netwerkavond een andere insteek. Voorheen lag de focus op het informeren van bewoners over de laatste ontwikkelingen en projecten in Zuidwest. Deze keer zijn de rollen omgedraaid en ligt de focus op de bewoners die aan het woord zijn. De netwerkavond staat in het teken van het verbinden van bewoners met elkaar.

 

Luisteren en verbinden
Op de netwerkavond worden bewoners die in de bovengenoemde wijken wonen en/of actief zijn met elkaar verbonden. De organisatie geeft graag het woord aan de bewoners en zij luisteren wat besproken wordt. Bewoners krijgen de mogelijkheid om iets te vertellen over een initiatief of idee waar zij mee bezig zijn. Ze kunnen vertellen wat er op de planning staat en of ze nog hulp kunnen gebruiken bij de uitvoering hiervan. Andere bewoners krijgen dan de gelegenheid om hier een helpende hand toe te reiken. 

 

De gemeente Nissewaard en de wooncorporaties Woonbron, De Leeuw van Putten en Maasdelta Groep werken sinds 2013 samen, om in Spijkenisse Zuidwest de leefbaarheid te versterken. Niet alleen de gemeente en de corporaties werken samen, ook sociale partners en vele betrokken bewoners leveren hier een belangrijke bijdrage aan. 

Updated: 11 juni 2018 — 08:43
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme