‘Maximaal kerst voor minima!’ wederom groot succes!

Zaterdag 17 december verzamelden zo’n 100 minima uit Nissewaard zich bij het Dorpshuis in Hekelingen voor ‘Maximaal kerst voor minima!’

Ook dit jaar weer hebben de vrijwilligers van Stichting Konnekt Buurtnetwerken hun uiterste best gedaan om er een fantastische middag van te maken. Verschillende winkeliers in Spijkenisse hebben een steentje bijgedragen om de gasten een heerlijke lunch te serveren.

In samenwerking met Dress 4 succes en Sylvia Stijmans van lingeriewinkel Miss Sylly organiseerden de dames van de Kledingbank een geweldige modeshow om het verstrekken van gratis kleding en lingerie onder de aandacht te brengen. Tijdens een informatiemarkt konden de gasten zich aanmelden voor deze initiatieven en meer informatie krijgen over verschillende minimavoorzieningen in Nissewaard.

Een spetterend optreden van de band Jewelcase voorzag de middag van een gezellig deuntje en menig kind kon het dan ook niet laten om even mee te swingen op de klanken van de zo wel bekende kerstmelodietjes. Uiteraard kon een bezoekje van de kerstman niet uitblijven en alle gasten gingen naar huis met een prachtig cadeau.

“Het is niet voor iedereen vanzelfsprekend om kerst zo uitgebreid te vieren. Zeker niet voor deze mensen.” zegt Thérèse van Wassenaar, voorzitter van Konnekt. “Daarom is het ieder jaar weer schitterend om al die blijde gezichten te zien. Daar doen we het natuurlijk voor!”

Helaas zijn er ook een aantal mensen niet gekomen zonder iets van zich te laten horen. Dit is erg jammer, want de vrijwilligers hebben uiteraard hard gewerkt om deze middag te organiseren. Voor hen geldt helaas dat zij volgend jaar uitgesloten zijn van deelname.

Updated: 11 januari 2017 — 17:03
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme