De buurttuin in ontwikkeling

De buurttuin voor het grasveldje voor de wijkvereniging De Kreek begint al vorm te krijgen. Dit veldje is het eerste stuk groen waar aan gewerkt wordt om Zuidwest te ‘vergroenen’. De buurttuin is bedoeld voor meerdere bestemmingen en voor verschillende gebruikers.

 

De buurttuin komt tot stand onder begeleiding van de medewerkers Creatief Beheer en in samenspraak met de bassischolen, de wijkvereniging en de buurtbewoners.

 

De buurttuin in ontwikkeling

De buurttuin in ontwikkeling

 

Zuidwest vergroenen

Gedurende een jaar zullen de medewerkers Creatief Beheer in Zuidwest aanwezig zijn om samen met scholen, de wijkvereniging, bewoners en andere initiatieven de wijk te ‘vergroenen’. Dit kan zijn in de vorm van een tuin, maar ook in de vorm van het aanleggen van geveltuinen, adoptiebakken of parken. Creatief Beheer doet dit op verzoek van bewoners, de basisscholen Toermalijn en het Baken en wijkvereniging ‘de Kreek’. Deze activiteiten vallen onder het project Zuidwest: Zuidwest werkt samen met de bewoners aan een groene, gezonde en kindvriendelijke wijk!

 

Wilt u meehelpen?

Misschien vindt u het leuk om hieraan mee te werken. Kom dan eens langs, de medewerkers van Creatief Beheer zijn op de dinsdag en woensdag aanwezig in de wijk. U kunt zelf ook ideeën aanleveren via www.kreekspijkenisse.nl. Marjolein Boxhoorn & Dino Johannes Tuinman m/v in de wijk, Spijkenisse marjolein@creatiefbeheer.nl, 06-14459051.

Updated: 9 juni 2016 — 10:07
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme