Bedankbijeenkomst vrijwilligers Spijkenisse Zuidwest groot succes!

Op dinsdagavond 3 april jl. is in Wijkcentrum De Kreek een bedankbijeenkomst voor vrijwilligers in Zuidwest georganiseerd. Het team van Zuidwest vond het tijd om de vrijwilligers die actief zijn in de wijken De Akkers, Vriesland en Vogelenzang-Zuid eens flink in het zonnetje te zetten. Onder het genot van verschillende hapjes en drankjes werd er fanatiek meegedaan aan de pubquiz.

 

De wethouders Dirk van der Schaaf, Henk de Graad en Jan-Willem Mijnans hebben zich samen met  Maarten de Booij (De Leeuw van Putten), Frank van Velzen (Maasdelta) en het uitvoeringsteam van Spijkenisse Zuidwest ingezet om de vrijwilligers een leuke en ontspannen avond te bezorgen.

 

De avond begon om 19.00 uur toen de deuren open gingen voor de ruim 60 personen die zich hadden aangemeld. Bij binnenkomst stond koffie en thee met een Zuidwest gebakje voor ze klaar. De vrijwilligers mochten vervolgens plaatsnemen aan de tafel die hen werd toegewezen.

 

Na een welkomstwoordje van Maarten de Booij, directeur van De Leeuw van Putten, startte de pubquiz. Vanaf het begin zat de sfeer er goed in. De groepjes van gemiddeld vijf personen gingen met veel enthousiasme en in opperste concentratie aan de slag. Tijdens de quiz werden zowel warme als koude hapjes uitgedeeld, zodat de vrijwilligers niks te kort kwamen. Na 6 rondes werd de uitslag bekend gemaakt. Van de 12 deelnemende teams is het team De Kampioentjes winnaar geworden van de pubquiz. De teamleden hebben dagkaarten gewonnen voor Crazy Golf en Monkeytown in Spijkenisse. Iedereen ging uiteindelijk met een presentje naar huis.

 

Naast het in de watten leggen van de vrijwilligers, had de bijeenkomst nog een ander doel. De mensen kregen een tafel toegewezen om in contact te komen met personen die ze nog niet eerder hadden ontmoet. Vrijwilligers zijn erg belangrijk voor de wijken en het uitwisselen van ervaringen maakt het mogelijk dat ze elkaar sneller weten te vinden en in de toekomst misschien iets voor elkaar kunnen betekenen. 

 

Het was een groot succes en als we de positieve reacties mogen geloven vonden de vrijwilligers dat ook.

 

Updated: 11 april 2018 — 12:02
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme