Meedenken over de buitenruimte op dinsdag 30 juni

Vindt u het leuk om mee te denken over de inrichting van de buitenruimte in uw buurt? Dat kan! De gemeente Nissewaard, Woonbron, De Leeuw van Putten en Maasdelta werken samen aan goed wonen in Spijkenisse-Zuidwest. Net als u vinden wij het belangrijk dat u in een prettige omgeving woont. Daarom zijn we nieuwsgierig naar uw ideeën over de inrichting van de buitenruimte.

Groengebiedje Schaduwgras
Samen met u inventariseren we hoe we het groengebiedje bij het Schaduwgras kunnen verbeteren. Dit doen we in twee bijeenkomsten. Tijdens de eerste bijeenkomst beoordelen we de plek zoals die nu is: is er voldoende ruimte voor buurtbewoners om bijvoorbeeld te spelen, elkaar te ontmoeten, gewoon van de zon te genieten, of met de hond te lopen? Is de locatie aantrekkelijk, gezellig en veilig genoeg?

Inrichting en ontwerp
Vervolgens kunnen we met elkaar bepalen welke mogelijkheden er zijn om de inrichting van het veldje zo te verbeteren dat zoveel mogelijk buurtbewoners er plezier van kunnen hebben. Tijdens een tweede bijeenkomst op woensdagmiddag 8 juli aanstaande maken we samen een nieuw ontwerp. Het is de bedoeling dat het ontwerp al dit najaar wordt uitgevoerd. En natuurlijk geldt: wat nu goed is, moet vooral zo blijven.

Uitnodiging omwonenden groengebied Schaduwgras
Dinsdag 30 juni gaan we aan de slag. U bent van harte uitgenodigd van 15.30-17.30 uur óf van 18.00-20.00 uur. U kunt kiezen uit één van deze twee momenten. Beide bijeenkomsten starten in wijkcentrum De Kreek, Kreek 123. Wilt u invloed uitoefenen op inrichting van het groengebied? Meldt u zich dan aan bij Bas ter Stege via info@simester.nl.

 

Buitenruimte Borstelgras

Buitenruimte Borstelgras

Updated: 24 juni 2015 — 12:36
Spijkenisse Zuidwest © 2014 Panart - Een wordpress website laten maken Frontier Theme